Alp Korfalı da Youtube’de!

alp.jpg

Alp Korfalı’nın youtube videolarını şiddetle tavsiye ederim. Özellikle 95 bin hit alan “Gizli Lezbiyenler” izlenmeli…

http://www.youtube.com/profile?user=akorfali

8 Responses to “Alp Korfalı da Youtube’de!”


  • Burç dedi ki:

    3d gözlük niye onu anlamadım. sanki adam ekrandakinden farklı birşey görüyor da biz görmüyoruz gibi oluyor.

  • alp dedi ki:

    Filmi cekmek icin aldigim dvd 3D gozluk veriyordu.. Daha komik gozukuyor cunku kaziklanmis hissini pekistiriyor. ortada zaten olmayan birseyi adamin 3D gozlukle farkli gorebilecegini dusunmek ise degisik bi yaklasim.:)

  • Burç dedi ki:

    Erotik film izlemek için 3d gözlük kullanmak çok yaygın bir durum olmadığından, öyküye belli bir beklentiden ötürü yönetmenin eklediği havası doğuyor. O beklenti nedir diye düşünmek de filmin anlattığı şeyi biraz bulandırıyor ilk izleyişte. Yani ortada kasıp da geliştirilmiş bir yaklaşım yok, sadece izlerken (bence) aksayan bir kısmı belirtmek istedim.

  • alp dedi ki:

    Acikcasi o film uzerine yonetmen soyle dusunmus filmi bunu anlatmis falan denilmesi istenmis sekilde cekilmedi. O aptal bi tv kanalinda bi show programi icin hazirlanmis bir skec olabilcek potansiyelinde birsey. Youtube a konulmasin da ise soyle bir amac var, birisi search ederken lezbiyen yada lesbian yazarsa bu film karsisina cikabiliyor. Dayanipta filmi izlerse selfreflexive bir sekilde kendisini goruyor aslinda ve istenmeyen bir ozdeslesme durumu ortaya cikiyor. Cok basit yani; o yuzden 3D gozluk olmasi olmamasi bi anlam ifade etmesi falan onemli degil. Ama vakit ayirip yorum yazdiginiz icin tesekkur ederim.

  • ilkerc dedi ki:

    Olm bu kadar alcakgonullu olma : ) Baksana filmin nuri bilge ceylan in butun filmlerinden daha cok izlenmis : )

  • Shad dedi ki:

    helal alp.. ciplak lezbiyenler 5’i bekliyoruz hemen ardindan.. : ))

  • alp dedi ki:

    bu arada ilter beye tesekkur ederim rating 95 bin den 113 bin e yukseldi sitesinde duyuru yaptigindan beri.100 bini gectigimiz gunlerde gizli bir davetle kutladik.

  • Murat dedi ki:

    Ilker, sagol sayende Alp’in islerini seyrettik. Hakikaten cok esprili bir tarzi var. Ben ozellikle photoshop ogretimi videosunu cok begendim, bugun reklamci bir arkadasima gosterdim. Olduk gulmekten. Gizli lezbiyenler de cok akillica. Tebrikler Alp!

Leave a Reply

Social Media

Visit Us On TwitterVisit Us On Youtube