Kitap!

dvs1.jpg

Bir buçuk yıldır aralıklı da olsa kitap yazmakla uğraşıyordum: “Dijital Video ile Sinema” sonunda bitti. Geçen hafta son kontroller ve sayfa düzeniyle uğraştık. 400’den fazla özgün fotoğraf, şema ve grafik olduğu için biraz uğraştırdı ama güzel oldu.

Eylül başı Pusula yayınlarından çıkıyor. Umarim bu alandaki boşluğu biraz da olsa doldurur.

7 Responses to “Kitap!”


  • çağın dedi ki:

    tebrik ediyorum,faydalı bir eser

  • şakir akşar dedi ki:

    valla iltercim çok sıcak çok samimi bir eser gibi gözüktü bana. valla helal olsun. sonuçta video derin bişeydir.aferin.

  • ilkerc dedi ki:

    Sakir bey cok tesekkur ederim. sizin fikriniz cok onemli malum… bugune kadar kac batik filmi derin fikirlerinizle kurtardiniz… eminim kitabima da bir el atsaniz ben de kalkinirim.

    hurmetler.

  • ilkerc dedi ki:

    Kimdir bu sakir bey diyen arkadaslar oldu. onlari kiniyorum. koskoca aksar film in sahibini nasil tanimazsiniz yahu?

  • Burç dedi ki:

    Bi tebrik de benden. Elinize sağlık hocam.

  • ilkerc dedi ki:

    sagolun burc ve cagin…

  • volkanalabaz dedi ki:

    Selamlar İlker bey.Valla sizin bloğunuzu bir arkadaşımın bloğu vasıtasıyla buldum.İyi ki de bulmuşum,gerçekten.İlk önce kitabınızın ismi bana Türkiyeâ??de bu konuda uzun zamandır ciddi ihtiyaç gibi geldi.Umarım Almanyaâ??da da bulabiliriz bu kitabı.Ben sinema olsun tiyatro,fotoğrafçılık bu kategorilerdeki hemen,hemen bütün eserleri okudum sayılır ama bu kitabı gerçekten merak ettim.Bu arada tanıştığımıza sevindim Türkiyeâ??de bu konular üzerine adam gibi yazan adam bulmak zor.Bende sizin için kendi blogumda küçük bir yazı yazdım umarım sizin için bir sakıncası olmamıştır beni Almanyaâ??da okuyan arkadaşlarım çok onlar da bilgilensin istedim bundan sonra keyifle sizi takip edeceğim.Bu arada bende Almanyaâ??da devlet tiyatrolarında oyuncu ve yönetmenlik yapıyorum sanat ile iç içeyim yani ayrıca Köln şehrinde de Master yapıyorum son yılım artık kısa bilgilendirme yapayım dedim,sizi de Almanya da görürüz ve bekleriz inlşallahâ?¦

Leave a Reply

Social Media

Visit Us On TwitterVisit Us On Youtube