“Ses Videolari”

(Hurriyet 26.05.2008) “…Youtube simli siteye konulan ve bir kısım kamu görevlilerine ait olduğu iddia edilen ses videolarıyla ilgili Telekomünikasyon İletişim Başkanlığınca inceleme yapıldığını belirten Şahin, inceleme sonunda; ?Söz konusu ses videolarının herhangi bir telefon görüşmesine ait olmadığı, bir ortam dinlemesi olasılığının çok yüksek olduğu? tespitine yer verildiğini bildirdi…”

Haydi arkadaslar ses videosu yapalim.

4 Responses to ““Ses Videolari””


  • Ömer dedi ki:

    Bu tür yetersiz gazetecilik örnekleri ne yazık ki sık sık karşımıza çıkmakta.

    Gökhan Demirkol ~ Gamze Özçelik olayında malum görüntülere gömülü ve “hexadecimal” olarak kayıtlı data için Habertürk muhabirinin söylenene bir anlam veremeyip “excel de resim” olarak kayıtlı bilgi demesi zannımca en ödüle şayan olanıdır.

  • onelli dedi ki:

    ilker hocam, umarım sonraki kitabınızda, önceki kitabınızda yer vermediğiniz bu yeni teknolojiye yer verip bizi bu eksikten kurtarırsınız. ses videosu he… 🙂

  • Bublish dedi ki:

    ses videosu diger yaptıkları , artık gaf mı diyim cahillikmi diger söylediklerinin yanlarında sıfır kalır. genede bir yenisinin eklenmesi pek bi kötü 🙂

  • alp dedi ki:

    belki adamlar kamu gorevlilerine ait resimleri dissolve yaparak yada bilumum guzel efektle gecis yaparak ses videosu elde etmis olabilirler. bu tip girisimler ses videosudur. bkz wikipedia ses videosu; sesin on planda tutuldugu goruntulerin sadece sesi desteklemek icin kutucuk sistemi ile yerlestirildigi filmler. bizdeki bilumum ses sanatcimizin sahip oldugu klipler de bunlara ornek degil midir?

Leave a Reply

Social Media

Visit Us On TwitterVisit Us On Youtube