Sahte Sandisk’ler!

sahtesandisk.jpg Bu sıralar nedense Uğur Dündar gibi oldum.

40D’yi alınca yanında bir de CF kart alayım dedim. Gittigidiyor.com da Sandisk’in en hızlı (266x) kartını 65 YTL ye bulunca sevindirik olup atladım (tabi amerika fiyatının 89 dolar olması beni biraz düşündürmedi değil!)

Bugün kart geldi. Açar açmaz görünüşünden kıllandım. Makinaya takıp biraz denedim. Hızı benim 80X Lexar ile aynıydı. Sonra ufak bir google sorgusuyla iş çözüldü: Sıradan kartların üzerine Sandisk logosu basıp satan uyanık arkadaşlarımızın oyununa gelmiştim. Kartı geri yollayıp gittigidiyor’a durumu bildirdim. Fakat sitede gördüğüm kadarıyla bir çok insan Sandisk aldık diye mutlu mesut yaşıyor. Hatta satıcıya da yıldızlar döşenmişler… Gittigidiyor da durumu kabullenmekte pek istekli değil. Bana habire paramı nasıl geri alabileceğimi hatirlatıp duruyorlar.

Yukarıda solda bana gelen kart var. Sağdakiyse gerçek Sandisk… Daha fazla ayrıntı burada.

3 Responses to “Sahte Sandisk’ler!”


  • otopsiraporu dedi ki:

    hadii ya ebay güvencesi altında gittigidiyor bunu yapıyorsa vay halimize…

  • ilkerc dedi ki:

    Ebay de de ayni durum olmus zaten. Orada da Ebay bunu engellemek icin hic bir sey yapmamis… boyle yaparak suca ortak olduklarini dusunuyorum aslinda ama herhalde hukuken kendilerini baglamayacak bir sozlesme yazdirmislardir.

  • goggles dedi ki:

    :)) komik… Yapars1n da böle kolpa mi yapars1n be adam ! Rengi tuttur bari !

Leave a Reply

Social Media

Visit Us On TwitterVisit Us On Youtube